تبلیغات در تلگرام
تبلیغات در اینستاگرام
تبلیغات در فیسبوک
تبلیغات در گوگل پلاس
تبلیغات در توئیتر
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 769

آموزش راههای افزایش ترافیک سایت (بخش هفتم)

این مورد را ارزیابی کنید
(9 رای‌ها)

 

 افزایش رتبه سایت جوملا

بلاگ

 

 بلاگ‌ها یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش ترافیک وب سایت شما هستند. بلاگ‌ها معمولا شامل مطالب جالب و قابل اشتراک در شبکه های مختلف اجتماعی هستند، با این تفاوت که محدودیتی از نظر طول پست و... ندارند. فعالیت بلاگی جنبه‌ها و حالت‌های مختلفی دارد که در مورد آن‌ها توضیح داده خواهد شد اما نکته حائز اهمیت این است که هر وب سایتی برای افزایش ترافیک خود نیاز به استفاده از سرویس بلاگ دارد.

ایجاد بلاگ

پتانسیل جذب ترافیک: 5               میزان دشواری: 3

پتانسیل استفاده از بلاگ بسیار بالاست و بسیاری از وب سایت‌ها از بلاگ نویسی برای افزایش بازدیدکنندگانشان استفاده می کنند. مطالب بیشتر باعث ارتقاء رتبه وب سایت در موتورهای جستجو می شود و به کاربران سایت شما امکان مشاهده‌ی محتواهای جدیدی را خواهد داد.
پست های بلاگ را به راحتی می توان در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت و این کار باعث افزایش هر چه بیشتر بازدیدکنندگان وب سایت شما می‌گردد. اگر بلاگ خود را همیشه به روز نگه دارید، نتایج آن را حتماً در افزایش بازدید ماهیانه وب سایت مشاهده خواهید کرد.

پست مهمان (Guest Blogging)

پتانسیل جذب ترافیک: 5               میزان دشواری: 3

نوشتن پست مهمان یا Guest Blogging به این معناست که  به بلاگ‌های پر بازدید دیگر رفته و کسب‌و‌کار و وبسایت خود را معرفی کنید. این کار می‌تواند از طریق ارسال پست برای صاحب بلاگ و در خواست از او برای درج محتوا و لینک وبسایت شما در وبلاگش انجام شود. این روش باعث می شود که برخی بازدیدکنندگان و خوانندگان آن بلاگ‌ها به وب سایت شما نیز مراجعه کنند.

پذیرش پست مهمان

پتانسیل جذب ترافیک: 3               میزان دشواری: 2

به دیگران نیز اجازه دهید در وبلاگ شما مطلب قرار دهند. اگر کسی از شما درخواست کند که مطلبی را در وب سایتتان قرار دهید، مطمئناً آن را در شبکه های مختلف اجتماعی به اشتراک خواهد گذاشت تا دیگران نیز مطلب او را بخوانند؛ به این ترتیب به مخاطبان شبکه های اجتماعی آن فرد نیز به وبسایت شما خواهند آمد و اگر مطالب مورد پسندشان باشد ممکن است تبدیل به یک بازدیدکننده‌ی ثابت برای وبسایت شما شوند.

نظردهی در بلاگ

پتانسیل جذب ترافیک: 2               میزان دشواری: 2

سعی کنید در وبلاگ هایی که مطالبی مشابه مطالب وبسایت شما دارند، نظر بگذارید. اگر جای مناسبی را پیدا کردید که بتوانید لینک وب سایتتان را در کامنت درج کنید، این کار را انجام دهید.
با ارسال نظرات با ارزش و راهنمایی و توضیحات مناسب، مانع این مسئله خواهید شد که به عنوان یک اسپمر شناخته شوید. به این ترتیب علاوه بر اینکه نظر شما حذف نخواهد شد، دیگران نیز با توجه به ارزش نظر شما، ممکن است وب سایت شما را دنبال کنند. هر چند بسیاری از وبلاگ ها از کد‌های nofollow در بخش نظر دهی خود استفاده می کنند که این امر باعث می شود گوگل اینگونه لینک‌ها را ایندکس نکند، اما با این وجود ارسال پاسخ و نظر دربلاگ ‌ها ایده ی خوبی محسوب می‌شود، چرا که باعث می شود در میان وبلاگ‌ها و نظردهندگان شناخته شوید.

فهرست های راهنمای بلاگ (Blog Directories)

پتانسیل جذب ترافیک: 2               میزان دشواری: 1

ثبت آدرس بلاگ در فهرست‌های راهنما یا دایرکتوری‌ها علاوه بر به دست آوردن بک لینک، باعث خواهد شد تا کاربرانی که به دنبال موضوعات خاصی می گردند، با استفاده از دسته‌بندی‌های این دایرکتوری‌ها بتوانند وارد وبسایت شما شوند.
دایرکتوری های بسیار زیادی در اینترنت وجود دارند که می توانید از آن‌ها استفاده نمایید: مثال 1000site.ir

شبکه ها یا انجمن های بلاگی (Blog Communities)

پتانسیل جذب ترافیک: 2               میزان دشواری: 2

این شبکه‌ها عموماً جهت گرد هم آمدن بلاگ نویسان ایجاد می‌شوند. اگر جهت بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جست‌وجو به بک‌لینک‌های باکیفیت احتیاج دارید، می‌توانید از طریق اینگونه اجتماعات با بلاگ نویسان و صاحبان بلاگ‌ها ارتباط برقرار کرده و مطالبی در اختیار آن‌ها قرار دهید که همراه با آدرس وبسایتتان در بلاگ خود درج کنند. برخی از این شبکه‌ها به اعضای خود اجازه می‌دهند تا پست، لینک و یا حتی آگهی  تبلیغاتی رد و بدل کرده و این کار با به طور رایگان و یا با هزینه‌های ناچیزی انجام دهند؛ پس بلاگرها می‌توانند از این گونه اجتماعات نیز به بهترین نحو بهره ببرند.
برخی از نمونه‌های این گونه انجمن‌ها عبارت اند از: blogdash.com ،bloggerlinkup.comt ،myblogguest.com و همچنین سایت‌های ایرانی blogtalk.ir و iranianblogers.ir.

بلاگ نویسی زنده (Live Blogging)

پتانسیل جذب ترافیک: 4               میزان دشواری: 2

بلاگ نویسی زنده نیز از زمره روش‌هایی است که می‌تواند توجهات مخاطبان را به خود جلب نماید. مردم اغلب دوست دارند اینگونه محتواها را دنبال کرده و با دیگران به اشتراک بگذارند. اگر در یک سخنرانی یا کنفرانس حاضر شده‌اید، می‌توانید اقدام به بلاگ نویسی زنده نمایید. این کار در میان فعالان حوزه‌ی تکنولوژی امر رایجی به شمار می‌رود چرا که بسیاری از مردم علاقه‌مند هستند که بدانند در هر رویداد چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است و چه خبرهای جدیدی وجود دارد. هرچه محتوا دسته اول و تازه‌تر باشد، بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. به طور مثال بلاگ نویسی زنده در کنفرانس‌های شرکت اپل، بازدیدکنندگان بسیاری را جلب می‌کند زیرا همه مایلند بدانند که محصول جدید آیفون از چه ویژگی‌ها و امکاناتی برخوردار خواهد بود.  


نکته: قبل از حضور در یک رویداد و بلاگ نویسی زنده‌ی وقایع آن، حتماً در این مورد اطلاع رسانی کنید. اگر کسی نداند که شما در چنین رویدادی حضور یافته و بلاگ نویسی خواهید داشت، در موعد مقرر بازدیدکنندگان زیادی به سایت و بلاگ شما مراجعه نمی‌کنند.

خلاصه و نتیجه گیری

بلاگ‌ و بلاگ نویسی یکی از بهترین راه‌های جلب ترافیک به وبسایت می‌باشد. چه برای بلاگ خودتان مطلب بنویسید یا بلاگ دیگران، یا با کامنت‌گذاری و حضور در انجمن‌ها فعالیت‌ بلاگی داشته باشد، همه‌ی این‌ها روش‌های موثری هستند که می‌توانند بازدیدکنندگان بیشتری به سوی وبسایت شما روانه سازند. پیشنهاد ما این است که از همه‌ی روش‌های موجود به بهترین شیوه استفاده نمایید.

نظر دادن

برای نظر دادن به این قسمت کلیه فیلدهایی که با (*) مشخص شده اند را تکمیل نمایید.