تبلیغات در تلگرام
تبلیغات در اینستاگرام
تبلیغات در فیسبوک
تبلیغات در گوگل پلاس
تبلیغات در توئیتر
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 769
JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 926

روانشناسی رنگ‌ها در طراحی وبسایت

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

روانشناسی رنگ ها در طراحی سایت

روانشناسی رنگها در زندگی ما نقشی اساسی را ایفا می کند. شما با دیدن یک منظره‌ی سبز رنگ در بهار و دیدن یک منظره پاییزی زرد رنگ چه حس متفاوتی را تجربه می‌کنید؟ معمولا با دیدن منظره‌ی سبز احساس پر انرژی بودن و سر زنده بودن می کنید و با دیدن منظره‌ی پاییزی احساس خستگی. خب تمامی این احساسات را رنگ‌ها برای شما رقم زده اند. در وب هم کاربر می تواند با مشاهده‌ی سایت شما در رنگ های مختلف رفتار و احساسات مختلفی را از خود بروز دهد. گاهی کاربر فقط به دلیل رنگ و لعاب کامل و جذاب یک سایت اقدام به خرید محصول یا خدمات از این وبسایت می کند. این نکته که رنگ‌ها در سایت ما بر رفتار و عمل کاربران تاثیر می‌گذارند را همگی قبول داریم .

روانشناسی رنگ‌ها خود علمی است بی پایان و به معنای شناخت تاثیر رنگها بر رفتار و اعمال افراد می‌باشد؛ اما ما درمورد طراحی سایت صحبت می‌کنیم، و در طراحی سایت باید از روانشناسی رنگ‌ها استفاده کنید تا کاربران را به هدف مورد نظر خود (و صد البته هدف مورد نظرشان) هدایت کنید. برای این کار باید در مورد روانشناسی رنگ‌ها اطلاعات کاملی دریافت کنید. به عنوان مثال اگر طراحی وب سایت رستوران یا کافی شاپ انجام می دهید، باید حتما در رنگ‌بندی وبسایت از رنگ صورتی یا قهوه ای استفاده کنید تا هم بتوانید سایتی اشتها آور داشته باشید و هم رنگ‌بندی سایت شما مرتبط با موضوع فعالیت شما باشد.

 

هر کدام از رنگ‌های موجود در طبیعت خصلت و خصوصیت های خاص خود را دارند که در ادامه به بررسی تک تک این رنگ‌ها خواهیم پرداخت:

آموزش گرافیک سایت

سفید

رنگ سفید به صداقت، پاکیزگی، صمیمیت، ملایمت و معاصر بودن چیزی اشاره دارد. سفید بهترین رنگ برای پس زمینه وب است. در تجارت سفید رنگی خستگی گیر و انرژی بخش است .

آموزش کامل و حرفه ای طراحی سایت

سیاه

رنگ سیاه به ظرافت، قدرت، دلیری، شهامت، فریبندگی، شیطان، مهارت و باستان اشاره دارد. مشکی برای رنگ متن روی یک پس زمینه روشن ایده آل است. این رنگ بعنوان رنگ پس زمینه چشم را خسته می‌کند .

آموزش طراحی سایت با فتوشاپ

قرمز

رنگ قرمز توانایی، هیجان، احساسات شدید، خطر و تهاجم را نشان می‌دهد. این رنگ توجه بیننده را به خود جلب می‌کند. قرمز در تجارت به معنی وام و بدهی است. این رنگ از نظر احساسی، شدیدترین رنگ است.

طراحی وبسایت

آبی

رنگ آبی نمایش دهنده‌ی امنیت، اعتماد، مسئولیت پذیری، سرما، ایمان، وفاداری، وابستگی و جاه و جلال می‌باشد. آبی دومین رنگ عوام پسند است و در تجارت به معنای ضمانت مالی می‌باشد .

طراحی سایت

سبز

رنگ سبز به معنای تندرستی، فراوانی، حاصلخیزی، آزادی، شفا و بهبودی، طبیعت، پیشرفت، حسادت و خونسردی می‌باشد. سبز در تجارت بیانگر مقام و ثروت است. این رنگ را چشم ها به راحتی می‌بینند .

طراحی UI وب سایت

قهوه ای

قهوه‌ای رنگ تاثیر گذاری، متانت، توانگری مالی و کمک کننده بودن است. قهوه ای رنگ کره‌ی خاکی ماست و در طبیعت بسیار فراوان است .


آموزش طراحی گرافیکی

خاکستری

خاکستری رنگ صمیمیت زیاد، اعتبار، نفوذ و کاربردی بودن است. خاکستری در تجارت به معنای سنت گرایی می‌باشد .


طراحی گرافیکی

صورتی

رنگ صورتی ملایمت، شیرینی، ظرافت، زنانگی، خوب بودن، بی گناهی و کودکی را نمایش می‌دهد .


رنگ‌بندی سایت

نارنجی

رنگ نارنجی مفهوم سرزندگی و شوخی، لذت و خوشگذرانی، تعادل گرمایی، تشویق کردن، چالاکی و قدرت، تحمل و بلند همتی را انتقال می‌دهد.

روانشناسی رنگ‌ها در وب

بنفش

رنگ بنفش بیانگر وقار، معنویت، شاهانه بودن، عیش و نعمت، دارایی، اعتبار و نفوذ، سوگواری و مهارت است. بنفش در تجارت بزرگ نشان دادن است. بنفش نماد طرفداری از سبک‌های هنرمندانه است .

ترکیب رنگ برای طراحی وب سایت

زرد

رنگ زرد به نور خورشید، گرمی، خوشی، نامردی، ترسویی و حسادت اشاره دارد. در تجارت، زرد به معنای درخواست از نوع روشنفکرانه است و برای تاکید نمودن نیز مناسب می‌باشد.

 

تاکنون متوجه شدید که هر کدام از رنگ‌ها تا حدودی احساسات و عواطف خاصی را برای افراد و بازدیدکنندگان سایت شما زنده خواهند کرد؛ به عنوان مثال معمولاً برای طراحی سایت های بیمه از رنگ آبی، برای سایت های سرگرمی از رنگ نارنجی، برای سایت های ارائه‌ی خدمات به بانوان از صورتی، برای سایت های گردشگری از سبز، و برای سایت های های مهندسی از پس زمینه سفید استفاده می‌کنند .

اینها همه مثال هایی بود برای معرفی خصوصیات رنگ‌ها؛ اما در صورتی که یک وبسایت با چند موضوع داشتیم چه کنیم؟
شما می توانید رنگ‌بندی بخش های مختلف وبسایت خود را با توجه به سلایق و خصوصیات افرادی که از آن استفاده می کنند، تغییر دهید .

 

نظر دادن

برای نظر دادن به این قسمت کلیه فیلدهایی که با (*) مشخص شده اند را تکمیل نمایید.